728 x 90
  • În Sport
  • 22 aprilie 2024

Viitorul, învinsă de Slatina

Viitorul Târgu Jiu a pierdut duelul formațiilor oltene din liga secundă. Trupa gorjeană a fost învinsă pe terenul Slatinei, scor 2-0.

CSM s-a impus și în etapa a patra din play-out-ul Seriei B, după ce formația lui Daniel Oprescu câștigase și meciul din sezonul regulat, disputat la Târgu Jiu, scor 1-2. Golurile gazdelor au venit în repriza secundă. Valentin Alexandru (min. 66) şi Mircea Donca (min.90+3) au punctat pentru amfitrioni. În urma acestei runde, Progresul Spartac și CS Tunari au retrogradat în Liga a treia. Antrenorul vizitatorilor, Călin Cojocaru, a recunoscut că echipa sa a practicat un joc slab. Timișoreanul a admis că ar putea rămâne în orașul lui Brâncuși și în următorul sezon.

Am întâlnit un adversar incomod, astăzi am făcut un joc modest, n-am reuşit să ne creăm ocazii de gol. Într-adevăr, în prima parte a campionatului, în primele 15 etape am avut doar două înfrângeri, 13 rezultate pozitive, cu un lot nou de jucători, un lucru care nu e uşor, dar băieţi de caracter, cu atitudine, tineri, care-şi doresc mai mult. Aveam alte aşteptări, nu doar salvarea de la retrogradare, după ce în iarnă am terminat pe locul şase. Din diferite motive, accidentări, ghinioane, a urmat un parcurs dezastruos, dar sperăm la realizări mai mari în sezonul viitor”, a declarat antrenorul de la Viitorul pentru newsflux.ro.

Viitorul în meciul de la Slatina: Geantă – Godja (75′ Geană) , Savu , Bîrzu , Croitoru – Brînzan (C) , Tiihonen – Gîrbiță (70′ Andreaș) , Moisie (56′ Acolatse) , Popa (70′ Lupulescu) – Nikpalj.

Gorjenii o întâlnesc acasă pe CS Tunari în runda viitoare a play-out-ului.

Mai multe știri