728 x 90

Ilie Popa, candidatul PSD la Primăria Mischii, amenințat cu arma de către rivalii săi politici

Ilie Popa, candidatul PSD la Primăria Mischii, amenințat cu arma de către rivalii săi politici

Caz fără precedent în campania electorală pentru alegerile locale din acest an în comuna Mischii din județul Dolj.

Ilie Popa, candidatul social-democraților la Primăria Mischii a fost amenințat cu un pistol, dintr-o mașină aflată în mers, de către persoane rămase încă neidentificate până la această oră.

 Ilie Popa a precizat că și-a simțit viața pusă în pericol iar persoanele care se aflau alături de dânsul în acel moment pot confirma aceste aspecte de comportament interlop ai celor care l-au vizat direct din mașina care ulterior a demarat în trombă.

”Țin să vă aduc la cunoștință că în data de 02.06.2024, în jurul orelor 12:45-13:15 în zona Primăriei Comunei Mischii, am fost surprins să văd cum dintr-o mașină de culoare verde închis ce pe portiera din stânga spate, având geamul deschis, a fost scos un obiect tip pistol. Asta s-a întâmplat exact în momentul când eram cu echipa în campanie și acel obiect a fost îndreptat spre mine prin care s-a țintit în direcția mea vreme de cât eu am făcut 10-15 pași. Comuna este supravegheată cu camere video, știu și numărul mașinii și mi-am simțit viața amenințată. Din punctul meu de vedere nu trebuia să se ajungă până aici și având în vedere că sunt o persoană cu suflet bun, sunt supus unor astfel de amenințări. Atât eu cât și familia mea știm că sunt amenințat. Acest lucru se poate dovedi și de către oamenii care au fost martori la ce s-a întâmplat și cei care au fost cu mine în campania electorală pot confirma acest lucru. Drept urmare a celor ce mi s-au întâmplat am fost și am depus o plângere la Poliția Comunei Mischii și mi s-a promis că vor face cercetările și vor ajunge să identifice persoanele din mașina respectivă”, a declarat Ilie Popa.

Poliția urmează să demareze cercetările pentru identificare tuturor persoanelor care au luat parte la acest incident.

Vom reveni cu detalii.

Mai multe știri