728 x 90
  • În Sport
  • 14 decembrie 2023

Musteț, campion național la Brăila

Pugilistul gorjean Andrei Musteț este campion național la categoria 67 de kilograme. Sportivul care a reprezantat CS Jiul Rovinari 2016 s-a impus în competiția desfășurată la Brăila.

Turneul de box a avut loc în perioada 10-14 decembrie. În ultimul act, Musteț a trecut de Samuel Roman de la CSM Sighetul Marmației. La Rovinari, Musteț se pregătește cu antrenorul Marius Nicu.

“Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, familiei mele, staff-ului meu: de la preparator fizic până la antrenorii mei, fără de care nu aș fi ajuns la acest nivel. De asemenea, vreau să mulțumesc Primăriei Orașului Rovinari și conducerii clubului ,Jiul Rovinari 2016, pentru toată susținerea acordată de-a-lungul timpului. Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care credeți în mine și mă susțineți. Drumul meu continuă, iar anul următor voi avea multe obiective de îndeplinit!”, a transmis Andrei pe rețelele de socializare.

Multiplu campion național, Musteț are 20 de ani și este component al lotului României. El a fost descoperit de antrenorul emerit Ninel Geică.

Mai multe știri