728 x 90
  • În Sport
  • 24 iunie 2024

Juveții s-au dezmorțit în Austria

Universitatea Craiova a pierdut, scor 1-2, prima partidă amicală a verii. Meciul din Austria a fost susținut, duminică, în fața formației cipriote, Pafos FC.

Doljenii au lovit primii după numai 5 minute, când Elvir Koljic a pus latul la o pasă venită de la Crețu. Ciprioții au restabilit egalitatea în minutul 11, cu un șut puternic din marginea careului. A mers din rău în mai rău pentru juveți, care l-au pierdut și pe Alex Mitriță, accidentat. Golul victoriei pentru Pafos a venit în minutul 81. Carlos Mora a debutat la Știința în partea secundă a confruntării.
Bosniacul Elvir Kojic a dat declarații după meci.

Elvir Koljic, Universitate Craiova

După desele accidentări suferite, atacantul nu are un obiectiv personal. Vrea doar să fie sănătos, iar echipa să termine pe o poziție superioară față de precedentul sezon.

Elvir Koljic, Universitate Craiova

În această seară, Craiova va întâlni Legia Varșovia, în a doua partidă de verificare a verii.

Universitatea Craiova:
Prima repriză: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Bușe, Benga – Crețu, Petculescu – Bană, Mitriță (’16, Houri), Ivan – Koljic.
Repriza a doua: Silviu Lung jr. – Gașpăr, Crețu (’60, Zajkov), Badelj, Ndong – M. Căpățână, Lăpădătescu – David Barbu, Houri (’79, Ninaci), Danciu – Markovic (’69, Mora).
Rezerve neutilizate: Matei Goga, David Lazar.

Mai multe știri