728 x 90

CSM Târgu Jiu a anunțat primul transfer al secției de baschet

CSM Târgu Jiu a anunțat primul transfer al secției de baschet

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu s-a înțeles cu un veteran român. Octavian Popa Calotă (38 de ani) este primul jucător transferat pentru sezonul 2023-2024.

Popa Calotă nu mai are nevoie de prezentare în LNBM. Internațional român, jucător cu o vastă experiență, cel poreclit “Kevin” a jucat ultima oară la CSM Ploiești, dar are în C.V. și echipe precum BC CSU Sibiu, Farul Constanța, BCM U Pitești, SCM Timișoara, CSM Mediaș și Dinamo București. A cucerit o Cupă a României și o Supercupă a României, ambele trofee cu formația din Trivale.

“M-am simțit foarte bine la Ploiești, dar aveam nevoie de o nouă provocare. Din punctul meu de vedere CSM Târgu Jiu este deja o echipă care are tradiție în LNBM. Acest lucru a contat în luarea deciziei. Așteptările mele sunt direct proporționale cu munca pe care sunt dispus să o depun. Așadar, am vise îndrăznețe, dar voi lua totul pas cu pas, și voi încerca să mă bucur și de drum, nu doar de destinație. Bineînțeles că îmi doresc să ajungem cât mai sus în clasament până la finalul următorului campionat, dar e un drum lung. Cât despre mine, știu că pot ajuta echipa la îndeplinirea obiectivelor. Sunt jucător profesionist de mulți ani și voi încerca să ajut echipa cu experiența dobândită de-a lungul timpului. Sunt nerăbdător să evoluez în fața suporterilor gorjeni. Sper sa vină în număr cât mai mare la sală. Avem nevoie de suportul propriilor fani”, a declarat noul transfer al CSM-ului pentru site-ul oficial.
Octavian Popa Calotă măsoară 1,89 metri și poate acoperi pozițiile 1 și 2.

CSM Târgu Jiu a anunțat primul transfer al secției de baschet - 31 mai 2023 AccentNews.ro

Mai multe știri