728 x 90
  • În Sport
  • 12 aprilie 2024

Cea mai amară înfrângere

Cea mai amară înfrângere

CSM Târgu Jiu a pierdut la ultima aruncare al doilea meci al seriei cu CSM Galați. Scorul este egal, 1-1, în play-out-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, iar, luni, gorjenii se deplasează în Moldova.

Trupa lui Florin Nini a condus ostilitățile în prima parte a confruntării, dar gazdele au revenit în sfertul trei și se părea că se desprind în câștigătoare (15-18, 26-29, 27-17, 25-30). Din păcate pentru elevii lui Kresimir Basic, ratările de la “libere”, și o aruncare pe sirenă a lui Jaylon Tate, au pecetluit soarta meciului. S-a terminat 93-94.

Extrema de forță a CSM-ului, David Antonescu, a fost de părere că defensiva nu a funcționat la parametrii normali.

David Antonescu, CSM Târgu-Jiu

Kresimir Basic se gândește doar la următorul meci. Vrea ca formația gorjeană să recupereze, luni, avantajul pe care îl avea la începutul seriei.

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu

Americanul Dimitrius Underwood a fost cel mai bun om al gorjenilor, cu 28 de puncte marcate. A fost urmat de Arsenije Vuckovic, cu 21 de puncte și 4 recuperări.

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 28p, David Antonescu 6p, Noam Weinberg 3p, Milan Luzaic 1p, Ethan Wright 7p, Camil Berculescu 7p, Cameron Oluytan 8p, Jalen Dupree 12p, Adrian Vaida, Arsenije Vuckovic 21p, Flavius Toropu. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Cea mai amară înfrângere - 12 aprilie 2024 AccentNews.ro

Mai multe știri