728 x 90
  • În Sport
  • 18 ianuarie 2024

Au luptat, dar au cedat pe final

CSM Târgu Jiu a avut o prestație convingătoare, mai ales în prima repriză, cu HC Dunărea Brăila, dar a cedat confruntarea de pe teren propriu cu una dintre echipele care ne reprezintă în Europa.

Gorjencele au evoluat agresiv și au fost foarte precise în prima repriză, pe care au încheiat-o în avantaj, 19-18. Alexandra Gavrilă Frățilescu a condus magistral atacul gazdelor, și a terminat jocul cu 10 goluri. Nu a fost însă suficient ca echipa condusă de Liviu Andrieș să facă față rotației lungi pe care o au brăilencele. Formația adversă a făcut o apărare mai bună în repriză secundă, iar alb-albastrele au părut că termină benzina în finalul confruntării. În cele din urmă, Dunărea Brăila a plecat învingătoare de la Târgu Jiu, scor 28-32.

Handbalista Bianca Chiriță a recunoscut că gorjencele și-au pierdut suflul pe final de meci.

Bianca Chiriță, CSM Târgu Jiu

Pe de altă parte, antrenorul Liviu Andrieș și-a felicitat elevele pentru atitudine și determinare.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu

Meciul a contat pentru etapa a 13-a a Ligii Florilor.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(11 intervenții), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu(1 intervenție/7m)– Bianca Ștefania Chiriță 1g, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 10g, Andreea Mihart, Ira Zinatullina 1g, Andreea Chiricuță 5g, Laura Moldovan 3g, Ana Maria Lopătaru, Florența Ilie 3g, Iuliia Andriichuk 2g, Ana Cătălina Ciolan 3g, Sabine Klimek. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Mai multe știri