728 x 90
  • În Sport
  • 15 ianuarie 2024

Andrieș, după eșecul cu Malaga: “Nu am jucat nimic. Sunt foarte supărat!”

Andrieș, după eșecul cu Malaga: “Nu am jucat nimic. Sunt foarte supărat!”

Al doilea meci din Grupa D a EHF European League a adus un eșec sever pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu. Gorjencele au fost “tăvălite” de Costa del Sol Malaga, 25-35 (13-16). Trupa din Spania s-a dovedit a fi un adversar de coșmar pentru formația lui Liviu Andrieș. Iuți, tehnice și cu o portărița în mare formă, Mercedes Castellanos ( 16 parade), Malaga a defilat în Sala Sporturilor, în special în repriza secundă. Meciul putea fi totuși mult mai strâns, dacă jucătoarele noastre, în special extremele, nu se întreceau în ratări. Andrieș a recunoscut după partidă că fetele sale nu au găsit antidot pentru a anihila efervescenta echipă condusă de Jesus Gallardo. După un meci bun la Motherson, gorjencele au avut trac, în fața unui adversar mai experimentat, lider în campionatul intern. Totuși, antrenorul gorjean a recunoscut că trupa gazdă nu s-a ridicat la înălțimea momentului.

“Sunt foarte supărat pentru cum ne-am prezentat astăzi. Am fost penibili. Ne-au dominat din punct de vedere al experienței, pentru că au foarte multe meciuri jucate în cupele europene. S-a văzut acest lucru. Noi am avut trac, chiar dacă am jucat acasă. Țin să mulțumesc spectatorilor prezenți la sală și îmi cer scuze pentru prestația noastră. Pentru noi e o premieră și nu am știut să ne bucurăm de acest meci. Cu acest lot am evoluat și în Ungaria, și la Mioveni. Am reușit să ne ridicăm la nivelul primei echipe, absențele nu au nicio treabă cu evoluția noastră. Nu ne convin acest gen de echipe, care joacă mult pe unu la unu, pe depășiri. Nouă ne plac adversarii cu talie. Cei mici, iuți, sunt incomozi”, a spus Andrieș după meci.

Din tabăra noastră, Alexandra Gavrilă și Ana Ciolan au punctat de câte 6 ori. Estela Rodriguez a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu 8 reușite.

Andrieș, după eșecul cu Malaga: “Nu am jucat nimic. Sunt foarte supărat!” - 15 ianuarie 2024 AccentNews.ro

Mai multe știri