728 x 90

Adrian Zorlescu, la Caravana Medicală AUR

Adrian Zorlescu, la Caravana Medicală AUR

Candidatul AUR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Adrian Zorlescu, a participat la evenimentul de strângere de fonduri organizat pentru Caravana Medicală AUR.

Întâlnirea politică a avut loc luni seara și este o inițiativă umanitară de o importanță majoră pentru românii cu nevoi medicale.

Această participare a consolidat convingerea fermă că AUR este un partid dedicat bunăstării cetățenilor, luptând constant pentru îmbunătățirea vieții lor.

„Caravana Medicală AUR se remarcă prin amploarea sa, activând în toate județele țării și oferind gratuit servicii medicale de calitate celor care nu își permit accesul la sistemul sanitar privat. Am avut privilegiul de a discuta cu domnul Președinte George Simion, domnul Primvicepreședinte Marius Lulea, domnul secretar general Titus Păunescu, domnul Mohammad Murad, Președintele Oamenilor de Afaceri, și domnul Mihai Enache, Coordonatorul Caravanei AUR și candidat pentru Primăria București.
Toți cei implicați în acest proiect au demonstrat o unitate exemplară și o dedicare totală luptei pentru binele românilor. Această implicare personală a liderilor AUR evidențiază respectul și considerația pe care le acordă nevoilor cetățenilor”
a scris pe pagina sa de facebook , Adrian Zorlescu.

Mai multe știri