728 x 90

Zdob şi Zdub cântă la Baia de Fier! Află când?

Localitatea Baia de Fier va găzdui și în această vară mult așteptatul eveniment Slowride Transalpina Fest. Acesta se va desfășura în perioada 12-14 iulie pe stadionul „Ion Toderescu” din comună.

Festivalul va reuni laolaltă sute de iubitori ai motoarelor. Cu acest prilej, vor avea loc expoziţii, concursuri şi concerte rock, iar cap de afiş va fi una dintre cele mai apreciate formaţii din Republica Moldova, Zdob şi Zdub.

Locuitorii comunei Baia de Fier vor avea ca de obicei intrarea gratuită. La ediția din anul 2017, au fost mii de participanți și 300 de motocicliști au format în paradă cel mai mare tricolor din motociclete.

„Am primit cu bucurie vestea că un eveniment important urmează a fi organizat din nou la Baia de Fier. Mulțumiți de felul cum au fost primiți și de cum s-au desfășurat edițiile precedente la noi în comună, organizatorii Slowride Transalpina au decis să revină în acest an pe stadionul ”Ion Toderescu” din Baia de Fier. Ca primar al localității Baia de Fier nu pot decât să susțin astfel de inițiative, pentru că orice eveniment de amploare nu face decât să ducă la creșterea promovării comunei noastre la nivel național, să ducă la dezvoltarea turismului în zonă și, implicit, la dezvoltarea comunei”, a scris primarul Dumitru Turbăceanu pe pagina sade facebook.

Mai multe știri