728 x 90

Transport pentru minerii de la Roșiuța

Transport pentru minerii de la Roșiuța

Angajații de la una din cele mai mari cariere miniere din Complexul Energetic Oltenia vor avea la dispoziție mijloace de transport. Acestea vor asigura legătura între punctele de lucru din incinta cariere miniere Roșiuța.

Astfel, în urma unui necesar realizat la nivel local, a fost stabilit că este nevoie de închirierea de vehicule pentru transport mixt, persoane și materiale. Autoturismele vor avea asigurat și deservent. Mijloacele de transport vor fi asigurate, începând cu luna iulie. Contractul de închiriere va fi derulat până la finalul acestui an.

Tehnologia de lucru în flux continuu în cadrul exploatărilor la zi presupune deplasarea personalului muncitor, a formaţiilor specializate, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale la utilajele conducătoare din cadrul fluxului tehnologic şi/sau alte puncte de lucru din perimetrul minier.
Transportul cu autovehiculele solicitate presupune transportul personalului, a sculelor necesare intervenţiilor, la punctele de lucru zilnic desfăşurat la 1-3 schimburi în cadrul programului de lucru zilnic de 5-7 zile/săptămână.

Mai multe știri