728 x 90

Servicii medicale stomatologice de înaltă calitate la Stejari

Servicii medicale stomatologice de înaltă calitate la Stejari

Locuitorii comunei Stejari nu mai trebuie să parcurgă distanțe lungi pentru a beneficia de servicii medicale stomatologice de înaltă calitate. Din primăvara acestui an, în comună, s-a deschis o clinică privată, pacienții fiind tratați aici cu profesionalism de un medic stomatolog albanez.
Autoritățile locale au pus la dispoziție, în incinta dispensarului comunal, spațiul necesar pentru clinica privată.

La Policlinica DOC Clinic Nr 2, pacienții sunt tratați de un medic stomatolog albanez, care a reușit să iasă în evidență prin profesionalism, dar mai ales prin empatia sa față de pacienți.
Este vorba despre dr. Frida Cotelin Nurka.

În fiecare zi de marți și joi, doctorița de origine albaneză este la dispoziția pacienților cu probleme stomatologice din Stejari, asta spre beneficiul autorității locale care a făcut posibil ca această clinică privată să se deschidă în comună.
„Țin minte că eram la interviu și am fost întrebată ce oraș aleg și aveam de ales între Timișoara, București, Cluj, Craiova și eu am ales Craiova. M-a întrebat domnul de la interviu de câteva ori de ce Craiova și singurul meu răspuns a fost: pentru că îmi place cum sună”, a explicat medicul stomatolog când a fost întrebată de ce a ales Craiova.

Cert este că pe lângă Craiova, doctorița a ales, pentru a-și exercita profesia, și mica localitate din Gorj, Stejari, apropiată, ce-i drept, de Craiova.

Servicii medicale stomatologice de înaltă calitate la Stejari - 6 noiembrie 2023 AccentNews.ro
Servicii medicale stomatologice de înaltă calitate la Stejari - 6 noiembrie 2023 AccentNews.ro

Mai multe știri