728 x 90

S-a dat startul lucrărilor de reabilitarea a DJ 606 Ionești

Autoritățile din județul Gorj au demarat lucrările pentru reabilitarea infrastructurii rutiere de pe raza comunei Ionești. Este vorba, în principal, despre lucrările de așternere mixtură asfaltică pentru DJ 607.

Lucrările finanțate de Consiliul Județean Gorj, pentru realizarea obiectivului de investiție „Reabilitare drum judetean 607, km 25+352 – km 27+359, comuna Ionești, au o valoare totală de 8.168.174,62 lei inclusiv Ť.V.A. Acestea constau in aşternerea de mixturi asfaltice pe o lungime de 2 km de drum județean, şanturi dalate, accese la proprietăți, lucrări de consolidare terasamente, marcaje longitudinale si transversale, stâlpi și indicatoare de circulație”.

În ultimii ani au fost finalizați peste 160 km de drumuri județene și se află în reabilitare și modernizare alți 150 km de drumuri județene.

Astfel, Consiliul Județean a reușit să finanțeze proiecte care acoperă mai mult de 25% din suprafața totală a drumurilor din județul Gorj. Dacă adăugăm și cei 167 de km finalizați în mandatul trecut, rezultă că aproape 50% din suprafața totală a drumurilor județene a fost reabilitată și modernizată.
Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Mai multe știri