728 x 90

Romanescu, după postarea lui Paraschiv: “Să dea explicații organelor abilitate”

Marcel Romanescu le cere organelor abilitate să-l ia la întrebări pe Mihai Paraschiv, consilier PNL, după afirmațiile făcute înainte de cel de-al doilea meci dintre CSM Târgu Jiu și HK Onnereds, contând pentru Turul al treilea preliminar din EHF. Fostul șef de la Transloc a scris pe rețelele de socializare că nu s-ar dori calificarea în grupele competiției europene.

Paraschisv susține că s-a bucurat pentru dubla victorie a CSM-ului, deși a avut informații că nu s-a dorit accederea în faza superioară a competiției. Liberalul a declarat că nu există suficiente fonduri pentru deplasările din EHF, mai ales că Primăria Târgu-Jiu s-a împrumutat peste 7 milioane de euro pentru a moderniza rețeaua de transport în comun. El a mers mai departe și susține că informația i-a fost furnizată de oameni din conducerea PSD.

Mihai Paraschiv, membru PNL

Edilul din Târgu Jiu susține că a fost pusă o presiune suplimentară extrem de mare pe sportivele de la CSM. Pe de altă parte, Romanescu a declarat că adversarii lui politici duc bătălia electorală pe mai multe fronturi.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Primarul cere ca declarațiile lui Paraschiv să fie verificate.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu le-a învins pe suedezele de la Onnereds în ambele manșe din Turul 3 preliminar al EHF, și s-a calificat cu + 5 la general.

Mai multe știri