728 x 90

Primăria Rovinari premiază excelența în educație

Primăria Rovinari premiază excelența în educație

Primarul orașului Rovinari Robert Dorin Filip a declarat că instituția pe care o conduce premiază rezultatele școlare de excepție.

”Am avut deosebita onoare să o cunosc personal, astăzi, pe Daria Bolborea, o tânără de excepție a orașului Rovinari. Daria a obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională, singura medie de 10 obținută în orașul Rovinari și printre puținele note maxime obținute în județul Gorj. Pentru performanța înregistrată, pentru eforturile depuse și dăruirea cu care a învățat, cu sprijinul Consiliului Local i-am acordat un stimulent financiar în valoare de 10.000 de lei. Acest premiu reprezintă însă doar o mică parte din întreaga apreciere pe care i-o purtăm”, a explicat primarul Filip implicarea sa în premierea performanțelor școlare.

”Daria învață acum la un liceu de prestigiu din Timișoara, iar la finalizarea studiilor liceale spune că se va îndrepta către medicină sau cercetare. Cu siguranță, orice cale va alege, o să realizeze lucruri mărețe și ne va face mândri de faptul că este rovinăreancă. Avem nevoie de tineri precum este Daria. Avem nevoie de tineri asumați și implicați, avem nevoie de tineri care să iasă în față. Noi ca autoritate îi sprijinim pe tineri cu tot ce se poate și facem tot posibilul pentru a asigura infrastructura necesară desfășurării unui act educațional de cea mai bună calitate. Felicitări, Daria! Mult succes pe mai departe!”, a transmis primarul Robert Dorin Filip mesajul său de susținere către tinerii rovinăreni.

Mai multe știri