728 x 90

Modernizarea Dispensarului uman din Scoarța

Autoritățile locale din Scoarța au luat decizia de a aloca fonduri pentru reabilitarea și modernizarea Dispensarului uman din localitate, sumă ce depășește un milion de euro. Această investiție subliniază importanța pe care o acordă administrația locală sănătății comunității.

Proiectul vizează nu numai creșterea eficienței energetice prin modernizarea spațiilor și înlocuirea tâmplăriei precum și a sistemului de încălzire, dar și îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite cetățenilor.

Obiectivele centrale ale acestui proiect includ creșterea eficienței energetice a clădirii, modernizarea spațiilor dedicate activităților medicale și înlocuirea infrastructurii fizice învechite. Lucrările sunt programate să înceapă în perioada imediat următoare, marcând astfel începutul unei noi etape în îmbunătățirea asistenței medicale la nivel local. Totodată, vor fi amplasate cabinetele medicilor de familie și ar putea să funcționeze și un centru de permanență pentru intervențiile pe timp de noapte, astfel încât anumite categorii de probleme medicale să fie soluționate pe plan local și să nu mai fie trimise la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Mai multe știri