728 x 90

Lucrări de asfaltare în Piața Centrală

Lucrări de asfaltare în Piața Centrală

Încă o investiție în infrastructură se desfășoară, în prezent, în municipiul Târgu Jiu. Este vorba despre lucrări de asfaltare în Piața Centrală.

Proiectul se realizează cu bani de la bugetul local și se ridică la aproximativ 500.000 lei. Lucrările sunt executate pe timpul nopții pentru a crea un disconfort cât mai mic și ar putea fi finalizate la sfârșitul săptămânii viitoare.

„Se frezează întreaga suprafață pe care se află Piața Centrală, pregătind terenul pentru a fi acoperit de un strat nou de asfalt. Am fost, împreună cu directorul general al Societății Edilitara, Adrian Dăianu, să verificăm modul în care au debutat aceste lucrări ce fac parte din acțiunea de modernizare a pieței. Regretăm disconfortul creat, dar este un pas absolut necesar, mai ales că urmează o perioadă în care activitatea din piață se intensifică. Totodată, vor fi ridicate la cotă căminele. Acordăm o atenție deosebită celor două piețe din municipiu pe care le modernizăm, creând un mediu sigur și primitor atât pentru cumpărători, cât și pentru comercianți”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina sa de Facebook.

Mai multe știri