728 x 90

Locuitorii comunei Godinești, informați, pe facebook despre o defecțiune la rețeaua de apă

Locuitorii comunei Godinești, informați despre o defecțiune semnificativă în rețeaua de apă care a dus la oprirea stației de pompe, conform anunțului oficial al Primăriei. Din păcate, cetățenii au fost afectați direct de această situație, datorită întreruperii furnizării apei potabile.

În acest sens, Primăria Godinești a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, adresat locuitorilor comunei, prin care a informat publicul despre defecțiunea curentă și impactul său asupra furnizării apei. Autoritățile locale au oferit asigurări că se lucrează intens la remedierea problemei și că se așteaptă ca situația să revină la normal în cel mai scurt timp.

De asemenea, reprezentanții autorității locale au solicitat cetățenilor să reducă consumul de apă la strictul necesar până la rezolvarea problemei.

Defecțiunea actuală subliniază importanța unei infrastructuri reziliente și a unui sistem de răspuns eficient la situații de urgență. Deși situația a fost una temporară, este crucial pentru locuitorii comunei să urmeze întodeauna îndrumările autorităților și să colaboreze pentru a minimiza disconfortul și riscurile asociate.

Mai multe știri