728 x 90

Iarna închide mai multe șantiere din Târgu-Jiu

Cele două mari proiecte de infrastructură din Târgu Jiu nu se închid în 2023. Este vorba desre cele două șantiere ce au dat peste cap tot traficul din oraș, respectiv modernizarea rețelei de transportul public și înființarea Centrului Infotrafic.

A fost un an cu multe șantiere, peste tot: și la drumuri, și la trotuare, și la stâlpi și la liniile de troleu, și la sensuri giratorii. Din fericire, o parte din lucrările care au creat dificultăți serioase în trafic s-au închis. Vorbim despre reabilitarea Căii Eroilor, asfaltarea bulevardului Republicii și a străzii Nicolae Titulescu și amenajarea sensului giratoriu din zona Bicaz.

Însă, cel mai mare șantier din oraș, care i-a scos din minți pe cetățeni, nu se va închide în acest an. Este vorba despre despre reabilitare, modernizare și extinderea sistemului de transport în comun, un proiect cu finanțare europeană.

Bogdan Bejinaru, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu

Anul viitor, vor continua lucrările de asfaltare pe principalele bulevarde din municipiu, respectiv Victoriei și Ecaterina Teodoroiu.

Bogdan Bejinaru, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu

Mai multe știri