728 x 90

Gigi Lazăr, un îndrăgit interpret de muzică lăutărească din Gorj, este acum alături de îngeri

Artiștii de muzică lăutărească din Gorj sunt în doliu.
Gigi Lazăr zis ”Gigi Câcu” s-a stins din viață, la finalul săptămânii trecute, acasă, la Bâlta, comuna Runcu, în urma unor complicații apărute la plămâni.
Gigi Lazăr a fost un interpret extrem de îndrăgit, îndrumător pentru multe talente ale muzicii populare, apreciat de colegi și mai ales de oamenii pe care i-a încântat.
Mesajele de regret au curs pe rețelele de socializare.

„Plânge orga și acordeonul lui. Mulți elevi a promovat în lumea muzicii. Formația ”Voiaj 4” plânge cu durere în suflet. Gigi prietene drag, iubit, stimat ai lăsat mii de oameni cu sufletul întristat. Cuvintele sunt de prisos. Te vom plânge mereu. Dumnezeu fie cu tine”. „De puțină vreme am aflat cu multă tristețe despre plecarea spre împărăția cerească a prietenului drag, Gigi Lazăr, din Runcu-Gorj, omul care a avut un rol important în ctitorirea Casei-Muzeu ,,Maria Apostol”, atunci, în anul 2009. Somn ușor printre cetele de îngeri, dragă Gigi Lazăr! Sincere condoleanțe cernitei familii”, a transmis și publicistul Dorin Brozbă.

Mâine are loc ceremonia de înhumare, în localitatea Runcu, sat Bâlta. Cei care doresc să își ia un ultim rămas bun sunt așteptați la locuința sa.

Mai multe știri