728 x 90

Deputatul Laurențiu Cazan, noul președinte interimar al PNL Râmnicu Vâlcea

Deputatul Laurențiu Cazan, noul președinte interimar al PNL Râmnicu Vâlcea

Organizația PNL Râmnicu Vâlcea a intrat într-un amplu proces de reconstrucție după ce Virgil Popescu a suferit cea mai umilitoare înfrângere pentru liberali la Primăria Râmnicu Vâlcea.

În consecință, Biroul Politic Județean (BPJ) al PNL Vâlcea a luat decizia dizolvării Biroului Municipal al PNL iar Virgil Popescu și-a dat demisia din funcția de președinte al Organizației Municipale în urma rezultatelor extrem de slabe obținute la alegerile locale din data de 9 iunie, obținând un scor de doar 10.300 de voturi.

Deputatul Laurenția Cazan este cel care a preluat sarcina construcției și dezvoltării organizației municipale a liberalilor din Râmnicu Vâlcea, fiind cunoscut pentru implicarea sa extrem de activă în politică, dar și, mai ales, pentru calitățile de foarte bun organizator și comunicator dovedite de-a lungul timpului. Astfel, Biroul Permanent Județean l-a învestit cu unanimitate de voturi pe Laurențiu Cazan în funcția de lider interimar al liberalilor din Râmnicu Vâlcea.

Deputatul liberal trebuie să se miște extrem de repede cu măsurile dispuse, având în vedere că în perioada următoare urmează încă două campanii electorale, cea pentru prezidențiale și, respectiv, cea pentru parlamentare.

Cartea de vizită a deputatului Laurențiu Cazan reprezintă un palmares impresionant în materie de acțiune și organizare de partid iar liberalii din Râmnicu Vâlcea privesc cu încredere și speranță că la alegerile viitoare din Râmnicu Vâlcea vor schimba înfrângerea din prezent cu o victorie mult așteptată.

Mai multe știri