728 x 90

Câți liberali gorjeni se transformă în social democrați

Câți liberali gorjeni se transformă în social democrați

Câți liberali gorjeni se transformă în social democrați. Este o întrebare care stă pe buzele tuturor având în vedere mutările și plecările care au avut loc în ultimul timp.Primari, directori, cât și reprezentanți liberali au ales să plece la social democrați în ultima perioadă. Culmea este că totul s-a întâmplat într-un timp foarte scurt.

Cine va mai pleca sau veni la PSD Gorj, vom putea afla pe parcurs. În prezent se cunosc doar plecările din PNL. Surse susțin că vor mai fi anunțate și altele.

Cert este că noii membri ai PSD Gorj sunt Andrei Udriștoiu, fost vicepreședinte al PNL Târgu-Jiu și lider al organizației de tineret, Mihaela Chimerel, președintele organizației de femei PNL Târgu Jiu, și Victor Pârvulescu, președintele organizației de pensionari PNL Târgu Jiu, Aceștia au ales PSD după ce organizația liberală municipală a fost dizolvată la ordinul senatorului Ion Iordache. Se pare că cei trei îl urmează pe Adrian Dăianu, directorul Edilitara. Adrian Rovența, vicepreședintele PSD Târgu Jiu, spune că nu neapărat apropierea față de un politician îți dă calea partidului pe care îl urmezi.

Adrian Rovența, vicepreședinte PSD Târgu Jiu

Rovența consideră că cei care au ales să facă acest pas sunt dornici să-și continue drumul în politică, chiar dacă partidul din care făceau parte i-au exclus în mod indirect prin dizolvarea organizației municipal de la Târgu Jiu.

Adrian Rovența, vicepreședinte PSD Târgu Jiu

Mai multe știri