728 x 90

Campanie pentru Costi, tânărul de 23 de ani singur pe lume

În pragul sărbătorilor de iarnă,  președintele Asociației Centrul de Sprijin pentru Români, Luis Popa, dă startul unei campanii prin care dorește să renoveze casa unui tânăr nevoiaș din Gorj.

Este vorba despre Costi, un tânăr de 23 de ani, din comuna Arcani, care a rămas singur în această lume. La vârsta de 10 ani și-a pierdut mama, tatăl l-a părăsit în urmă cu trei ani, iar frații săi au murit: unul curentat și altul înecat. Casa în care locuiește este într-o stare dezastruoasă, iar situația lui financiară nu-i permite să o repare. Cea mai gravă problemă a lui este că nu are curent electric, iar acoperișul este slab și zidurile sunt pline de igrasie.
Cu toate acestea, Costi nu s-a lăsat doborât de necazurile sale. El își duce existența muncind cu ziua și având grijă de animalele din curte. Drama tânărului gorjean i-a mișcat pe mai mulți oameni de bine din județ.

Luis Popa, președintele Asociației Centrul de Sprijin pentru Români, a inițiat o campanie pentru a-i face traiul mai ușor lui Costi.

Luis Popa, președintele Asociației Centrul de Sprijin pentru Români

Cei care pot să dea o mână de ajutor pot afla mai multe detalii de pe pagina de Facebook Popa Luis Ionuț.

Mai multe știri