728 x 90

Bazinul de înot din Târgu Jiu – o investiție care își dovedește utilitatea

Bazinul de înot din Târgu Jiu – o investiție care își dovedește utilitatea

Primarul Marcel Romanescu a declarat despre Bazinul de înot din Târgu Jiu că este o investiție binevenită pentru orașul nostru.

”Vă așteptăm cu drag la Bazinul de Înot din Târgu Jiu. Așa cum bine vedeți este o investiție care își dovedește utilitatea atât de mult așteptată de cetățenii municipiului nostru. Vă așteptăm pe toți la bazinul de înot între orele 08:00 dimineața și 23:00 seara. Vă dori să aveți zile minunate”, a precizat Romanescu.

Bazinul de înot din Târgu Jiu este unul dintre cele mai performante din România și are instructori profesioniști de înot pentru cei mici.

Înotul are numeroase beneficii. Astfel că dacă introduci această activitate în programul tău obișnuit de exerciții îți vei ajuta inima să aibă un ritm normal. Înotul te ajută să realizezi acest lucru fără a suprasolicita încheieturile așa cum se întâmplă în cazul exercițiilor aerobice sau cele bazate pe mișcări de dans. Calorii consumate la înot: creșterea rezistenței. Pe lângă îmbunătățirea activității cardiovasculare, înotul îți tonifiază mușchii și te ajută să-ți crești rezistența la fel ca și exercițiile de la aparate.

Mai multe știri