728 x 90

30 de zile de arest preventiv pentru un doljean care a a furat 1 000 litri de motorina

Judecătoria Craiova a luat recent decizia de a aresta preventiv un bărbat de 29 de ani, originar din Gherceşti, ca urmare a unor acuzaţii grave de furt calificat. Conform informaţiilor oferite de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, suspectul este acuzat că a sustras o cantitate semnificativă de motorină, aproximativ 1.000 de litri, din rezervoarele a patru excavatoare.

La gravitatea situației se mai adaugă și faptul că acesta conducea un vehicul neînmatriculat şi fără a deţine un permis de conducere.
Reprezentanţii IPJ Dolj spun că furturile au fost comise la începutul lunii mai.

În urma probatoriului administrat, pe 23 iunie, polițiștii l-au reţinut pe bărbatul de 29 de ani. Acesta este acuzat de comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis și punerea în circulație unui vehicul neînmatriculat.

În cursul zilei de luni, inculpatul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. Hotărârea instanţei nu a fost contestată de bărbatul arestat.

Mai multe știri