728 x 90
  • În Sport
  • 19 februarie 2024

CSM și-a încheiat sezonul european: “Nimeni nu realizează ce am făcut”

CSM Târgu Jiu a pierdut ultimul meci european disputat în acest sezon în EHF European League, competiția feminină. Trupa gorjeană a fost învinsă acasă de Motherson Mosonmagyarovari KC, 20-22.

A fost un meci de mare luptă, extrem de echilibrat, în special în prima repriză, când cele două formații au mers cap la cap. Oaspetele aveau nevoie de minim un egal pentru a avansa din Grupa D, și s-au distanțat în prima jumătate a părții secunde. După o dublă eliminare în tabăra adversă, echipa condusă de Liviu Andrieș a revenit în joc, și putea să egaleze la 21, dar trupa maghiară a gestionat mai bine finalul.
Ekaterina Dzhukeva a făcut un nou meci foarte bun și a terminat cu 16 intervenții salvatoare. Alexandra Gavrilă și Ana Ciolan au marcat câte cinci goluri pentru CSM. Ultima a primit și convocarea pentru echipa națională.

Ana Ciolan, CSM Târgu Jiu

Antrenorul Liviu Andrieș a avut un discurs-manifest la capătul unei aventuri europene puțin probabile, luând în considerare bugetul clubului. CSM nu a reușit să obțină vreun punct, însă a scris o nouă pagină de istorie, ajungând până în Grupele EHF European League din postura de nou-promovată.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu

Joi, 22 februarie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu Corona Brașov.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(16 intervenții), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 5g, Andreea Mihart, Mirabela Coteț 1g, Ira Zinatullina, Andreea Chiricuță, Laura Moldovan 4g, Ana Maria Lopătaru 3g, Florența Ilie, Iuliia Andriichuk 1g, Ana Cătălina Ciolan 5g, Sabine Klimek 1g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Mai multe știri