728 x 90

Ștabii din Primăria Poiana Mare au sunat la ”linia fierbinte” să asculte șoapte de amor

Ștabii din Primăria Poiana Mare au sunat la ”linia fierbinte” să asculte șoapte de amor

Banii contribuabililor sunt buni pentru șefimea din Primăria Poiana Mare mai ales pentru a-i cheltui aiurea, așa cum a stabilit și Curtea de Conturi în verificarea pe care a făcut-o asupra modului în care s-au cheltuit banii din bugetul localității.

”Alo, alo, te-am sunat să-ți spun/ Că după tine sunt nebun”, cam asta e concluzia la care au ajuns inspectorii Curții de Conturi după ce au văzut prăpădul făcut de actuala administrație a comunei în banii publici. Așa se face că inspectorii, în urma verificărilor efectuate, au ajuns la concluzia că s-au făcut cheltuieli nejustificate cu telefonia mobilă în valoare de –ATENȚIE, țineți-vă bine!- 459.000 de lei (adică aproape 100.000 de euro) fără a fi făcută dovada utilizării telefoanelor în scopul desfășurării activității instituției. Și asta doar într-un singur an: 2021.

Așteptăm rapoartele Curții de Conturi să ne vină și pe anii următori pentru a vă ține la curent cu practicile deocheate ale ștabilor din Primăria Poiana Mare. Ia, ziceți, măi bursucilor, v-au plăcut fetițele de la linia fierbinte?!… Sau poate doar ați jucat la cazinourile online și ați pierdut banii din abonamentele plătite de primărie? Sau ați luat vreun Iphone ProMax la vreo gagică? Hai, mă, ziceți, nu vă fie rușine acum și să vă ascundeți după fustele nevestelor că poate-poate mai reușiți să îi păcăliți pe oameni să vă mai voteze o dată. Când vă duceți pe la ei pe la porți sau acasă, explicați-le cum ați reușit voi să cheltuiți nejustificat aproape 100.000 de euro într-un singur an doar pe telefonia mobilă?

Astfel, prin raportul Curții de Conturi Dolj, s-a constatat că bugetul Poiana Mare a devenit ”pușculița pentru nebunii” a câtorva șefuleți din primărie cărora le plac frumusețile mai deocheate care costă mult, dar le fac plăcerile.

Mai multe știri