728 x 90

Fosta conducere din Șimnicu de Sus, vara la Mamaia, iarna la Sinaia

Fosta conducere din Șimnicu de Sus, vara la Mamaia, iarna la Sinaia

Bugetul din Șimnicu de Sus era folosit pentru plimbări vara la mare și iarna la munte de către fosta conducere a localității. Vara la Mamaia, iarna la Sinaia, știți deja refrenul melodiei!

Fosta conducere din Șimnicu de Sus, vara la Mamaia, iarna la Sinaia - 6 iunie 2024 AccentNews.ro

Acestea așa-zise cursuri de formare profesională la care participau cei din fosta administrație a comunei trebuia făcute musai vara la mare și iarna la munte. Pentru că numai astfel ei putea gândi cum trebuie ”prăpădiți” pe diverse cheltuieli aiurea banii care ar fi putut fi de folos școlarilor sau seniorilor din localitate care au nevoie de atenție și implicare în societate.

Peste 75 de milioane de lei vechi au cheltuit cei din fosta administrație doar pe o singură astfel de plimbare și probabil că nu mai simțiseră de mult briza mării și nu doreau să facă astfel de deplasări din buzunarul propriu câtă vreme aveau la discreție bugetul localității.

Cum vara la mare îi șade bine românului, s-a pus pe treabă și în data de 11 iunie 2021 a fost emisă factura pentru prestări servicii hoteliere, în valoare de 7590 de lei pentru o singură cameră la hotelul Iaki din Mamaia, deținut de celebrul fotbalist Gică Hagi. După ce au fost plătiți banii, fosta conducere din Șimnicu de Sus și-a plimbat fizicul sub soarele litoralului exact în miezul sezonului estival, în perioada 11-18 iulie 2021. Ca să vezi coincidența asta cu formarea profesională cum a picat fix în miezul sezonului estival și taman la hotelul Iaki din Mamaia.

Cei din fosta conducere nu au dorit să ne ofere un punct de vedere referitor la cheltuirea acestor bani publici, fiind prea ocupați cu această campanie electorală prin care promit iarăși verzi și uscate și sperând că poate oamenii se vor mai lăs păcăliți încă o dată pentru a le da votul.

Ștefăniță Laurențiu Ifrim, candidatul PSD la funcția de primar al localității Șimnicu de Sus ne-a transmis că astfel de lucruri sunt inadmisibile și bugetul comunei trebuie folosit pentru investițiile de care are nevoie localitatea nu pe deplasări la mare sau pe alte cheltuieli de risipire a banilor publici.

Mai multe știri