728 x 90

Demontarea propagandei deșănțate din Mischii

Demontarea propagandei deșănțate din Mischii

Zilele acestea actuala administrație a comunei Mischii se luptă cu disperare și promite orice doar pentru a se mai agăța de putere încă 4 ani de zile.

S-au aruncat în spațiul public mai multe zvonuri pe care le vom demonta cu acte oficiale, rând pe rând, în cele ce urmează. Astfel, veți putea observa că propaganda nebună a zilelor acestea din Mischii reprezintă doar niște MINCIUNI SFRUNTATE.

Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu

Actuala conducere a Primăriei Mischii nu are niciun fel de merit sau de implicare în construcția Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu. De ce?! Pentru că niciun metru din acest drum nu trece pe raza localității Mischii. Răspunsul oficial îl avem transmis de la cei care se ocupă efectiv de construcția Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu, respectiv Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A. În răspunsul oficial al CNAIR se observă clar cum Drumul Expres traversează localitățile Craiova, Ghercești, Șimnicul de Sus, Ișalnița, Almăj, Coțofenii din Față, Brădești și Filiași. Concluzia: niciun centimetru din Drumul Expres nu va trece prin Mischii. Cei care conduc actualmente primăria nu au niciun fel de merit iar implicarea lor este ZERO în acest proiect de infrastructură rutieră. Restul, sunt doar minciuni!

Apa și canalizarea din Mischii

Demontarea propagandei deșănțate din Mischii - 7 iunie 2024 AccentNews.ro

Proiectul de extindere de apă și canalizare din Mischii. Acest proiect aparține exclusiv Companiei de Apă Oltenia, care a derulat pentru această investiție un proiect european din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare, având o valoare de 2.114.507.501 lei. Beneficiarul lucrării este Compania de Apă Oltenia, în niciun caz actuala administrație a comunei Mischii, ce are merite ZERO și implicare ZERO și în acest proiect. Restul, sunt doar minciuni!

Demontarea propagandei deșănțate din Mischii - 7 iunie 2024 AccentNews.ro

Situația cabinetului de medicină de familie din Mischii

Demontarea propagandei deșănțate din Mischii - 7 iunie 2024 AccentNews.ro

Un alt fake news aruncat pe piață este acela conform căruia dacă va veni altcineva la conducerea primăriei decât actuala administrație, se va desființa cabinetul de medicină de familie al doctorului Hisham Tageldin, din din satul Urechești al comunei Mischii. Nimic mai neadevărat! Adevărul este că proiectul privind prelungirea prin act adițional al contractului de închiriere al celor 25 de mp ai cabinetului medical de familie este tărăgănat de actuala conducere a primăriei din data de 08.09.2023, de când a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Mischii. Restul, sunt doar minciuni!

Demontarea propagandei deșănțate din Mischii - 7 iunie 2024 AccentNews.ro

În concluzie, pe baza informațiilor de mai sus, aveți de ales în data de 9 Iunie între cei care vă spun doar minciuni sfruntate sau cei care vă prezintă ADEVĂRUL.

Mai multe știri