728 x 90

Craiovean reținut pentru 24 de ore pentru violenţă în familie și încălcarea ordinului de protecţie

Un barbat de 44 de ani din Craiova este cercetat pentru violenţă în familie şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Ieri la ora 10.10, polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 44 de ani, din municipiu, că, în urma unui conflict spontan, fostul concubin, i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. A fost emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Aseară la 21.50, polițistii au fost sesizați din nou de femeie. Bărbatul s-a deplasat la locuința acesteia și ar fi agresat-o fizic, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.
Agresorul a fost condus la audieri, iar, în urma cercetărilor efectuate a fost dispusă reținerea sa, pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Mai multe știri