728 x 90

Aurelia Filip, victima tehnologiei AI folosită împotriva sa de adversarii politici

Aurelia Filip, victima tehnologiei AI folosită împotriva sa de adversarii politici

Campanie mizerabilă la Pielești împotriva candidatului PSD Aurelia Filip. Sunt dispuși să facă orice pentru a o împiedica pe Rela Filip -așa cum o cunoaște toată lumea- să câștige Primăria Pielești.

S-au folosit de Inteligența Artificială (AI) pentru a-i clona vocea și au aruncat apoi în mediul online niște înregistrări trucate pentru a-i manipula pe oameni în privința alegerii pe care aceștia o vor face pentru Primăria Pielești pe data de 9 iunie.

Aurelia Filip a reacționat imediat și a transmis că nu este nimic adevărat din acel filmuleț distribuit în mediul online și va depune plângere la poliție pentru a-i identifica pe făptași și pentru a-i face să suporte consecințele legale ale faptelor pe care le-au comis.

”Sunt în fața IPJ Dolj. Depun plângere penală candidatului Nicolae Giugea pentru instigare la fals intelectual vizavi de filmulețul de a devenit viral în ceea ce mă privește și cer public retragerea dumnealui din cursa electorală. Vă mulțumesc!” a transmis Aurelia Filip într-o postare pe Facebook.

Cei care o cunosc pe Aurelia Filip au precizat că este imposibil ca să fie ea în acele înregistrări pentru că ea nu a folosit niciodată un astfel de limbaj iar buna ei credință nu poate fi pusă sub semnul întrebării deoarece s-a născut, a crescut și și-a trăit toată viața la Pielești.

Mai multe știri